#Ingrediente_perisoare:
-800 gr carne tocata de porc
-1 ceapa medie...
-o mana de orez
-2 oua
-sare si piper dupa gust...
-800 gr carne tocata de porc
-1 ceapa medie...
-o mana de orez
-2 oua
-sare si piper dupa gust...
Se pune carnea tocata intr-un bol mai maricel ca sa fie loc,peste care se adauga ceapa data pe razatoare si orezul (orezul trebuie fiert inainte),dupa care se amesteca bine cu o lingura de lemn sau cu mana.
Dupa ce sau amestecat carnea,ceapa si orezul,peste ele se adauga 2 oua,sare si piper continuand sa le amestecati pe toate bine.
Dupa ce sunt amestecate si potrivite de sare si piper,se modeleaza perisoarele pe care le-am asezat pe un fund din lemn si pe care am pus un praf de faina sa nu se lipeasca.
#Ingrediente_ciorba:
-1 ceapa medie
-2 ardei gras
-2 morcovi
-1 pastarnac -1 jumatate de radacina telina+frunze
-patrunjel
-leustean
-2 oua
- 800-1000gr suc de rosii
-sare dupa gust si un varf de cutit de piper.
#Mod_de_preparare:
Se pune toate legumele tocate la fiert in aproximativ 4 kg apa si se fierb cam 15 min dupa care se adauga perisoarele in zeama (se adauga incet cu o lingura),
Se lasa la fiert si se spumeaza daca face spuma inca aproximativ 15 min dupa care adaugam sosul de rosii,sarea,piperul.
Se mai lasa pe foc pana ce toate legumele si perisoarele sunt fierte,iar cu aproximativ 5 min inainte de final,se bat 2 oua si se adauga in ciorba (zdrente),iar dupa ce ati pus ouale...la 2-3 min se adauga si verdeata.
Se mai lasa inca vreo 2-3 min pe foc dupa care opriti focul si...a iesit minunatia.![](https://z-p3-static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fa5/1.5/16/1f642.png)
Ps:Dupa ce ati adaugat perisoarele in ciorba,lasati sa fiarba cateva minute inainte sa amestecati,ca sa nu le sfaramati.
Pofta buna!
Ne gasiti si aici...
https://www.facebook.com/groups/716370588511819/
Dupa ce sau amestecat carnea,ceapa si orezul,peste ele se adauga 2 oua,sare si piper continuand sa le amestecati pe toate bine.
Dupa ce sunt amestecate si potrivite de sare si piper,se modeleaza perisoarele pe care le-am asezat pe un fund din lemn si pe care am pus un praf de faina sa nu se lipeasca.
#Ingrediente_ciorba:
-1 ceapa medie
-2 ardei gras
-2 morcovi
-1 pastarnac -1 jumatate de radacina telina+frunze
-patrunjel
-leustean
-2 oua
- 800-1000gr suc de rosii
-sare dupa gust si un varf de cutit de piper.
#Mod_de_preparare:
Se pune toate legumele tocate la fiert in aproximativ 4 kg apa si se fierb cam 15 min dupa care se adauga perisoarele in zeama (se adauga incet cu o lingura),
Se lasa la fiert si se spumeaza daca face spuma inca aproximativ 15 min dupa care adaugam sosul de rosii,sarea,piperul.
Se mai lasa pe foc pana ce toate legumele si perisoarele sunt fierte,iar cu aproximativ 5 min inainte de final,se bat 2 oua si se adauga in ciorba (zdrente),iar dupa ce ati pus ouale...la 2-3 min se adauga si verdeata.
Se mai lasa inca vreo 2-3 min pe foc dupa care opriti focul si...a iesit minunatia.
![](https://z-p3-static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/fa5/1.5/16/1f642.png)
Ps:Dupa ce ati adaugat perisoarele in ciorba,lasati sa fiarba cateva minute inainte sa amestecati,ca sa nu le sfaramati.
Pofta buna!
Ne gasiti si aici...
https://www.facebook.com/groups/716370588511819/
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergere