Gogosi simple si pufoase! (fara dospire)


#Ingrediente
-1 praf de sare....
-zeama de la o lamaie stoarsa.
-1 fiola esenta de rom.
-5-6 pliculete zahar vanilat.
-50-70g zahar.
-3 oua.
-600g iaurt.
-1 plic praf de copt.
-500-600g faina alba.
-1 plic zahar pudra.

#Mod_de_preparare:
Amestecati bine intr-un castron ouale cu iaurt, esenta de rom, zeama de la o lamaie, zaharul si sarea. Amestecati separat praful de copt cu faina. Inglobati faina in aluatul umed si amestecati bine, pana la omogenizare.
Intr-o cratita sau tigaie mai inalta incingeti uleiul cat pentru o friteuza. Luati cate o lingura din amestecul pentru gogosi si turnati incet, dintr-o singura miscare in uleiul incins.
Daca nu se intoc singure, intoarceti gogosile pe cealalta parte cand devin aurii.
Scoateti gogosile pe un servet de hartie, sau un gratar, sa se scurga uleiul in exces. Pudrati cu zahar pudra si eventual scortisoara si serviti calde sau lasati sa se raceasca.
Timp de preparare,maxim 30 min!

Comentarii